ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:45 19.02


Будинок профспілок у Полтаві повернули до державної власності

Обласна прокуратура повернула у власність держави будинок профспілок на Жовтневій 37. Згідно з рішенням апеляційного суду, у ради профспілок немає права користуватися і розпоряджатися пам'яткою архітектури.

Постановою Харківського апеляційного господарського суду задоволено апеляційну скаргу прокуратури Полтавщини на рішення господарського суду Полтавської області та позов прокуратури Полтави в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області до Полтавської обласної ради професійних спілок про визнання за державою права власності на нерухоме майно. А саме - на адміністративну будівлю загальною площею понад 2 тис. кв. м та вартістю більше 30 млн. грн., розташовану на вул. Жовтневій, 37 у Полтаві.

Судом апеляційної інстанції взято до уваги докази прокуратури та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області про відсутність правових підстав у Полтавської обласної ради професійних спілок користуватися та розпоряджатися вищезгаданим будинком, який, до речі, є ще й пам’яткою архітектури ХІХ століття.

прокуратура, будинки, оренда, комунальна власність, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.