ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:45 19.02


У Полтаві на місяць перекриють дорогу за стадіоном

Вулиця Театральна у Полтаві протягом місяця буде перекрита - ремонтуватимуть каналізаційний колектор. Рух транспорту та пішоходів закриють на час з 1 березня по 1 квітня.

У зв'язку з виконанням робіт з аварійного ремонту каналізаційного колектора на вул.Театральна на ділянці від вул. Балакіна до вул. Сковороди, буде тимчасово перекритий рух транспортних засобів та пішоходів.

Про це повідомили на сайті міськвиконкому. Ремонтні роботи триватимуть з 1 березня 2016 року до 1 квітня 2016 року. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому.

На місці проведення робіт буде встановлено дорожні знаки, забезпечено об'їзд транспорту та безпечні умови руху пішоходів згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою з відділом управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Додамо, що в березні на стадіоні "Ворскла", до якого прилягає ділянка Театральної, відбудуться два футбольних поєдинки: 2 березня - із донецьким "Шахтарем" (1/4 Кубка України), 12 березня - із запорізьким "Металургом" (у чемпіонаті).

ремонт, стадіон, перекриття, Театральна

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.