ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:10 28.02


Полтава зібрала любителів аргентинського танго на фестиваль. ФОТО

Всеукраїнські змагання з аргентинського танго вперше відбулися у Полтаві. Продемонструвати свою майстерність, кураж і пристрасть вирішили два десятки пар із різних міст України.

Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова

За нагороди аматорського фестивалю у виставковій залі міського будинку культури боролися 23 пари різного віку. До речі, до Полтави з'їхались шанувальники аргентинського танго з усієї країни. Були серед учасників представлені Полтава та Кременчук, а також Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків.

Організатор фестивалю – полтавець Олександр Комендантов зазначив, що організувавши турнір, намагається популяризувати танго та сприяти розвитку танцювальної культури в обласному центрі.

Так вийшло, що подібний турнір відбувся вперше не тільки у Полтаві, а й взагалі у нашій країні. Танго об'єднує людей, і ми хотіли показати приклад тим, хто ще не танцював, що і у 20, і в 50 років можна розпочати навчання танго

- вважає Олександр Комендантов.

 

Артур ЗАПЕКА,

фоторепортаж Олега ЖУРАВЛЬОВА

культура, танці, танго, МБК

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.