ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:47 03.03


Три громадські організації отримають бюджетний мільйон на передплату "Вісника"

Сьогодні на першому засіданні полтавського міськвиконкому було прийнято рішення виділити трьом громадським організаціям 942 тисяч 800 гривень на передплату газети "Полтавський вісник".

У Полтавській міській Раді відбулося перше засідання нового виконкому. Мер Олександр Мамай нагородив спортсменів, викладачів та заслужених працівників грамотами та квітами. 

Саме ж засідання з питаннями, які розглядалися, тривало недовго - 12 хвилин. Були розглянуті питання про виділення 35 тисяч гривень на комп'ютерну техніку для нової поліції, проголосовані розпорядження міського голови, а також прийнято рішення про виділення трьом громадським організаціям 942 тисяч 800 гривень на передплату комунальної газети "Полтавський вісник".
Один із членів виконкому - Олександр Русін сказав, що не буде голосувати цей проект, тому що не виділяються гроші громадським організаціям, які займаються питаннями учасників АТО та переселенців із Донбасу. Міський голова у відповідь запропонував цим організаціям подати заявки, і навіть пообіцяв виділити їм кошти наступного разу.

Після цього виконком, включаючи пана Русіна, проголосував за виділення бюджетних коштів на підтримку "Полтавського вісника".

Олександр Мамай, "Полтавський вісник", передплата, виконком

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.