ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:19 03.03


Полтавки отримали від мера концерт, а деякі - гроші до свята

Сьогодні 18 жінок отримали подяки від міського голови Полтави та по 500 гривень матеріальної допомоги з рук мера - у рамках виконання міської програми "Турбота".

 

Сьогодні мер Полтави Олександр Мамай привітав працівниць комунальних установ міста з Міжнародним жіночим днем. У залі палацу дозвілля «Листопад» були присутні жінки за спеціальними запрошеннями.

18 полтавок отримали подяки від міського голови та по 500 гривень матеріальної допомоги. Серед них – родички загиблих воїнів-афганців, члени громадських організацій, учасниці бойових дій у зоні АТО, волонтери та багатодітні матері. Окрім цього, Олені Мацицькій, яка виховує у будинку сімейного типу у Мачухах п'ятьох дітей, полтавський міський голова вручив сертифікат на мікроавтобус та пообіцяв виділити 100 тисяч гривень на утеплення житла.

Перед нагородженням Олександр Мамай зачитав традиційні привітання з нагоди 8 Березня. Після цього для жіноцтва був даний святковий концерт.

Нагадаємо, подібні виплати з нагоди різних свят закладені у міську програму "Турбота", у рамках якої цьогоріч бюджетники міста та деякі інші категорії громадян отримають загалом приблизно 46 мільйонів гривень. Ця програма неодноразово критикувалася опозиційними до мера Полтави депутатами міської ради за "проїдання коштів міського бюджету" та "особистий піар міського голови" при цьому.

Олександр Мамай, "Турбота", 8 березня, концерт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.