ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:23 08.03


Із полтавських студентів за місяць зроблять проектних менеджерів

Кілька вихідних поспіль найактивніших студентів полтавських вишів учитимуть втіленню власних проектів та ініціатив.

Через пару тижнів у Полтаві розпочинає роботу Школа проектного менеджменту PoltavaProjectLab. Навчатися у ній можуть студенти 1-6 курсів, які пройдуть конкурсний відбір.

Організатори зазначають, що заняття у Школі відбуватимуться протягом п'яти вікендів поспіль із 26 березня по 23 квітня. Подаватися на участь можуть молоді полтавці, які мають хорошу ідею проекту, але не знають з чого почати її втілення. Або ж не мають ідеї, але "є бажання та енергія робити щось круте в цьому житті".

У рамках навчання в PoltavaProject.Lab студентів чекають інтенсивні заняття, зустрічі, тренінги, багато роботи і спілкування з командою однодумців. Організатори проекту обіцяють дати молодим полтавцям інструменти для втілення власної ініціативи в життя, нових друзів та знання в сфері проектного менеджменту.

Під час занять учасники дізнаються, що таке проект і з чого починається втілення ідеї, як налагодити комунікацію в команді та з партнерами, як порахувати бюджет проекту, де знайти гроші для його реалізації та багато-багато іншого.

Для того, щоб взяти участь у конкурсному відборі, потрібно до 17 березня заповнити онлайн-анкету (https://docs.google.com/forms/d/1B8nQyZs23PtdOpdQqSagXkZYTSicuMbB-SMaMMrDKks/viewform). Результати повідомлять електронною поштою вже 20 березня, за тиждень до першого заняття.

На навчання потрапить обмежена кількість студентів - тільки 25 учасників, які в рамках школи працюватимуть над власними ініціативами та спробують втілити їх у життя.

Участь у Школі безкоштовна. З приводу додаткових питань: (095) 184-11-61 — Інна, (095) 015-11-51 — Марина.

Організаторами даного проекту є ВГО "Молодіжна ініціатива міст" у партнерстві з "Обласним молодіжним центром" та за підтримки мережі сімейних магазинів "Аврора" та "Львівської кав’ярні".

 

Роман ПОВЗИК

навчання, бізнес, менеджмент

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.