ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:33 08.03


На фестиваль до Полтави завітають могікани українського року

Наприкінці травня під Полтавою відбудеться традиційний міжнародний фестиваль Vorskla-Rock'n'Ball, на який планує завітати найстаріший вітчизняний гурт - "Гуцули" з містечка Косів, що на Прикарпатті.

Гурт "Гуцули" було засновано 47 років тому - у далекому 1969-му! А хедлайнером фесту, за інформацією нашого видання, стане заснований 11 років тому у Полтаві рок-гурт О.Torvald.

Вже визначені дати цьогорічного свята музики та футболу! Це будуть останні вихідні весни - 28 та 29 травня. Концертний майданчик повертається на старе місце - в село Соснівку, що за 12 км від Полтави, на берег річки Коломак, інформує офіційний сайт фестивалю.

Vorskla-Rock'n'Ball – це міжнародний фестиваль, який об'єднує шанувальників рок-н-ролу і футболу. Найзахоплюючіший вид спорту і найдрайвовіший стиль музики поєднані у спільному прагненні подарувати глядачам найкращі емоції та враження!
Фестиваль підтримує молоді гурти, даючи їм можливість виступити на одній сцені з уже відомими іменитими музикантами. Хедлайнерами фестивалю в різні роки були ТНМК, ТіК, The Вйо, Тартак, Тінь Сонця,  АукцЫон (Росія), Ногу свело! (Росія), 7Б (Росія), Asea Sool (Грузія).

Фестиваль Vorskla-Rock'n'Ball є повністю благодійним, не підтримує жодну з політичних партій і фінансується виключно на кошти спонсорів та партнерів. Усі гроші, які будуть зібрані цьогоріч, підуть дітям полтавських воїнів, які загинули в АТО.

спорт, футбол, музика, фестиваль, АТО

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.