ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:14 11.03


На Полтавщині просять обмежити рух 10-тонних автомобілів до квітня

Служба автодоріг області попросила перевізників обмежити рух дорогами загального користування для автомобілів вагою більше 10 тонн аж до квітня. Шляхи руйнуються, а для їх ремонту немає грошей.

З метою збереження автомобільних доріг загального користування та продовження терміну їх експлуатації, Служба автомобільних доріг у Полтавській області звернулася до перевізників усіх форм власності з проханням обмежити рух транспортних засобів загальною масою понад 10 тонн автомобільними дорогами загального користування у період з 9 березня по 20 квітня 2016 року.

Таке прохання автодорівці оприлюднили на сайті Служби автодоріг. У повідомленні йдеться, що обмеження діятиме на весняний час - через відтавання грунтів.

З приходом весни відбувається відтавання ґрунтів, що спричиняє перезволоження ґрунтів земляного полотна доріг та втрату їх несучої здатності. Такі природні явища призводять до руйнування конструктивних шарів дорожнього одягу і утворення ямковості на покритті автодоріг. Іноді кількість та характер цих деформацій роблять ямковий ремонт недоцільним і для відновлення руху необхідно вжити заходів з капітального ремонту, але вкрай обмежене фінансування дорожньої галузі на даний час не дозволяє це зробити.

дороги, ремонт, автофури

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.