ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:51 12.03


Полтавський футболіст відкрив лік голам у російській лізі

Вихованець полтавської футбольної школи 21-річний Сергій Каретник учора забив свій перший гол у складі краснодарського клубу "Кубань" - у ворота команди з Самари.

Молодий атакувальний півзахисник краснодарців Сергій Каретник відзначився на 77-й хвилині матчу проти команди "Крилья Совєтов", у складі якої грав колишній ворсклянин Адіс Яхович. "Кубань" перемогла - 2:0 (перший гол у цій грі з пенальті забив екс-форвард дніпрян Євген Селезньов) і здобула дуже важливі для себе три очки. Наразі ця команда веде боротьбу за збереження прописки у вищому російському дивізіоні.

Сергій Каретник родом із Лубен, його батько - Володимир свого часу пограв у складі ворсклян ще у першій вітчизняній лізі. Футбольні університети Сергій опановував у системі київського "Динамо", яке не зуміло розгледіти неабиякий потенціал футболіста. А в Росії - змогли. Свого часу Каретник виступав у першості Полтавщини серед аматорів у складі команди СК "Полтава". Грав за юнацьку збірну України.

Контракт Каретника з краснодарцями добігає кінця влітку, і було би чудово, якби на талановитого атакувального півзахисника звернула увагу полтавська "Ворскла".

спорт, футбол, Каретник, Росія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.