ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:16 31.03


"Укргазвидобування" хоче розробляти десять нових площ і ще три - розширити

На розгляді в облраді нині 13 пакетів документів від "Укргазвидобуванння" - на розробку десяти нових площ і розширення трьох існуючих. Однак облрада дозволів не дає, а голова ОДА просить платити й області.

На розгляді Полтавської обласної ради знаходяться 13 пакетів документів від компанії "Укргазвидобування": десять - на розробку нових площ і три - на розширення меж існуючих.

Загальна сума інвестицій - три мільярди гривень на розвідку і розробку родовищ газу.

Про це повідомив голова правління ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко під час підписання меморандума про співпрацю за участі облдержадміністрації, обласної ради та ПАТ "Укргазвидобування".

Полтавська область для компанії є дуже важливим регіоном, адже тут видобувається майже 39 відсотків загального валового видобутку газу підприємства,

- зазначив Прохоренко.

Однак обласна рада послідовно відмовляє видобувним компаніям у дозволах, вимагаючи від Верховної Ради законодавчо збільшити плату за використання надр саме в бюджет області.

Поки такого закону не прийнято, видобувна компанія вирішила домовитися з облдержадміністрацією. Сторони планують підписати тристоронню соціально-економічну угоду - між Полтавською облдержадміністрацією, Полтавською обласною радою та ПАТ "Укргазвидобування" - де вкажуть конкретні зобов'язання з розвитку тих районів, де ведеться видобування газу.

газ, видобування, Прохоренко, Укргазвидобування, надра

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.