ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 04.04


Усього дев'ять полтавців підтримали ідею встановити біо-туалети на кінцевих автобусних зупинках

Ініціативу розмістити біо-туалети на кінцевих зупинках громадського транспорту в Полтаві підтримало лише дев'ять полтавців. Петицію на сайті міськради не розглядатимуть у профільній комісії.

На сайті Полтавської міської ради не набрала необхідної кількості голосів петиція "Про встановлення та обслуговування біо-туалетів на кінцевих зупинках громадського транспорту міста і с.Вороніна зокрема". Протягом двох місяців усього дев'ять чоловік із необхідних 250 підписали це електронне звернення.

Петицію щодо встановлення біо-туалетів подав 11 грудня 2015 року Омеляненко Сергій Григорович. Він зазначив:

На даний час переважна більшість кінцевих зупинок громадського транспорту у місті не обладнана ніякими туалетами. Але ж на маршрутах працюють люди і вони мусять кудись ходити в туалет. Особисто мені прикро, що розвороти транспорту на кінцевій "Інститут зв'язку" та "Вороніна" перетворилися на туалет.

У зв'язку з тим, що термін голосування закінчився, дану петицію розглянуть як колективне звернення громадян.

Нагадаємо, що після реєстрації петиція повинна набрати 250 електронних підписів протягом 60 днів з моменту публікації. Якщо необхідна кількість голосів буде набрана, то петиція буде розглянута органами місцевого самоврядування.

петиція, туалет

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.