ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:31 06.04


У Полтаві вкладуть мільйон євро в діючу котельню

На найбільшій у Полтаві котельні по вул. Ціолковського, 36 до наступного опалювального сезону проведуть комплексну реконструкцію за мільйон євро.

Про це повідомив головний інженер “Полтаватеплоенерго” Володимир Пасічко під час “дня відкритих дверей”. За його словами, котельня працює з 1969 року і вже давно морально застаріла та потребує модернізації. Орієнтовна вартість проекту – 1 млн євро, з них половина – кредитні кошти, 0,3 млн євро – гранти, решта 0,2 млн євро – власні кошти підприємства.

Зокрема, на котельні встановлять конденсаційний економайзер на двох котлах ПТВМ-50 та замінять димову трубу під нове обладнання. Після комплексної реконструкції очікують скорочення споживання природного газу на понад 1 млн кубометрів на рік, значне зниження собівартості виробництва теплової енергії та скорочення викидів CO2 - понад 1000 тонн на рік.

Обласне комунальне підприємство «Полтаватеплоенерго», за інформацією "Новин Полтавщини", пройшло третій конкурсний відбір до програми DEMOUkrainaDH, яка впроваджується в рамках співпраці з Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO) та Шведським агентством з міжнародного розвитку (SIDA) за рахунок кредитних та грантових коштів.

тепло, гроші, модернізація, кредитування

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.