ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:14 09.04


"Екстремальний піаніст" зіграв для полтавців

Теплим весняним вечором, у самому серці Полтави - біля Білої альтанки полтавцям випала нагода насолодитися музикою піаніста Богдана, більш відомого, як Piano Extremist.

Ще з часів Майдану музикант і композитор у балаклаві своєю музикою пронизався у душі людей - чим і підтримував їх. Зараз же Богдан приєднався до полку "Дніпро-1", виступав у Пісках та інших гарячих точках АТО.

Музичний вечір розпочався з твору, який увійшов до його першого альбому "У кожного своя війна", а наступну композицію присвятив своєму другу Тарасу, котрий загинув у серпні 2014 року під Іловайськом. Також лунали власні твори піаніста: "Ранок після страшної ночі", "Зима", "Чонгар". А також твір під назвою "Душа героя", який, можливо, ввійде до другого альбому. Впродовж всього вечора піаніст у проміжку між виконанням музичних творів спілкувався з публікою, іноді жартував та навіть імпровізував. Музика, що розповідає про душевний стан композитора настільки глибоко передалася у серця слухачів, що Богданові довелося двічі зіграти на біс, що за його власними словами сталося вперше.

Під час учорашнього виступу музикант трохи поділився своїми враженнями від Полтави та її мешканців. Сказав, що не очікував побачити стільки людей на своєму імпровізованому концерті просто неба. Був приємно здивований та зізнався, що мав би честь грати навіть для одного слухача.

Концерт тривав біля двох годин та завершився виконанням гімну України, який піаністу ніколи раніше не доводилося виконувати на публіці.

 

Влада КОСТЕНКО

культура, музика, концерт, Біла альтанка, АТО, Piano Extremist

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.