ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:22 10.04


Полтава приймає всеукраїнський арт-фестиваль

В Полтаві, у приміщенні "Арт-платформи 11" (колишній цех турбомеханічного заводу) відбувається всеукраїнський арт-фестиваль, на який з'їхалися майже півсотні креативних митців із усієї країни.

Дводенний фестиваль арт-проектів P. ART. TER зібрав у Полтаві митців з усієї країни. Його головною метою є децентралізація осередків сучасного мистецтва, вихід на більш високий та якісний рівень представлення мистецтва у великому просторі. А також  - можливість спілкування молодих талантів із уже знаними майстрами.

В рамках заходу – мистецькі інсталяції, лекції, food-зони та жива музика, лекріуми, розповіді про тенденції розвитку фотографії, бесіди про розвиток акторського мистецтва в театрі і кіно, лекторії на екологічну та історичні тематики, мистецькі майстер-класи.

Співорганізатор мистецького форуму архітектор Артур Ароян сказав, що хотів би "розворушити" полтавських митців, зробити щось нове, дати можливість поспілкуватися молодим авторам, які експериментують:

Ми вважаємо, що Полтава має достатній творчий потенціал, щоб бути певним осередком, у якому є що показати, є кого запросити, є з ким поспілкуватися. Нашим полтавським митцям корисно побачити роботи своїх колег із великих міст, де такі акції більш поширені, де специфіка використання промислових будівель для таких виставок не є якоюсь екзотикою. Тож потрібно колись і в Полтаві починати, що ми і робимо вже вдруге

Завершальною “родзинкою” свята стане 10 квітня о 18:30 показ “Їстівного кіно”.

культура, мистецтво, кіно

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.