ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:05 12.04


Британська JKX Oil & Gas повернула "Укргазвидобуванню" дев'ять свердловин у Полтавській області

Дев'ять свердловин на Полтавщині повернені компанії "Укргазвидобування" після того, як вичерпався термін угоди про їхню оренду.

"Полтавська газонафтова компанія", якою володіє британська компанія JKX Oil & Gas plc, відмовилася від раніше поданої апеляційної скарги і за рішенням Господарського суду Полтавської області від 1 лютого повернула "Укргазвидобуванню" дев'ять свердловин на Ігнатіївському та Молчанівському родовищах у зв'язку з припиненням терміну дії угоди про їх оренду від 6 вересня 1995 року.

Про це йдеться в ухвалі Харківського апеляційного господарського суду від 5 квітня, яким суд задовольнив клопотання "Полтавської газонафтової компанії" про відмову від апеляційної скарги, передає "БізнесЦензор" із посиланням на Українські новини.

За матеріалами суду, 29 березня "Полтавська газонафтова компанії" при підписанні відповідних актів прийому-передачі повернула "Укргазвидобуванню" все майно відповідно до угоди про оренду свердловин від 6 вересня 1995 року.

"Полтавська газонафтова компанія" займається видобутком вуглеводнів на Ігнатіївському, Молчанівському, Ново-Миколаївському, Руденківському, Заплавському, Єлизаветівському, Червоноярському, Східному родовищах у Полтавській області.

Компанія належить британській JKX Oil & Gas. JKX Oil & Gas також має ліцензії на нафтогазові ділянки в Грузії, Болгарії, Туреччині, Італії, США та Росії.

Нагадаємо, найбільшими акціонерами компанії були Eclairs Group Коломойського і Боголюбова - 27.54 відсотка акцій, Glengary Overseas Limited Жукова - 11.45 відсотка акцій. Крім того, російська Proxima Capital Group володіє 19.92 відсотка акцій JKX.

Як повідомлялося, на початку квітня компанія Glangary Overseas Limited продала Keyhall Holding Limited 11.42 відсотка акцій британської компанії JKX Oil & Gas plc.

Укргазвидобування, свердловина, родовище, JKX Oil & Gas plc

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.