ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:22 15.04


Полтава приймає міжнародний форум анонімних алкоголіків

16 квітня у Полтаві відбудеться міжнародна конференція, присвячена 20-річному ювілею заснування в Полтаві групи "АА" (анонімних алкоголіків).

До полтавців завітають гості з різних міст України та інших країн, в яких рух анонімних алкоголіків розпочався набагато раніше.

На конференції виступатимуть наші земляки, які 20 років тому були фундаторами групи "АА" в Полтаві й уже два десятки років живуть без алкоголю. До цієї когорти протягом останніх років долучилися й інші полтавці, які завдяки внутрішній підтримці свого середовища радикально змінили своє життя, перейшовши на рейки міцної тверезості. Тим нашим землякам, які усвідомили головний "закон" групи анонімних алкоголіків - "будь чесним перед самим собою", - пощастило. Але пощастило не лише колишнім алкоголікам, а й їхнім родинам, дружинам, дітям і батькам.

Не всі полтавці можуть усвідомити "ідеологію" групи "АА", адже перш ніж перемогти у самому собі алкоголіка, треба самому ж собі визнати: "я - алкоголік". На жаль, до такого усвідомлення не можуть дійти навіть ті з алкоголіків, які інколи лежать під парканом. Тільки визнавши себе алкоголіком і можна перемогти себе, - стверджують представники групи  "АА". І якщо ти сам переміг у собі алкоголіка, то ти обов'язково зможеш допомогти вирішити таку ж проблему й іншим людям - саме на цьому базується філософія буття груп анонімних алкоголіків по всьому світу й. зокрема, у Полтаві. Після того як у Полтаві надійно зарекомендувала себе діяльність групи "АА", подібні групи почали "народжуватися" і в інших містах Полтавщини.

Людство веде боротьбу з алкоголізмом протягом тривалої ери. Яких тільки способів у боротьбі із "зеленим змієм" не було: витверезники, ЛТП, реабілітаційні центри, введення "сухого закону"...

На цей час чи не найефективним - й практично безкоштовним заходом у боротьбі з алкоголізмом  став всесвітній рух груп анонімних алкоголіків. Саме груп, адже всі особисті труднощі набагато легше здолати за підтримки рівних тобі.

Конференція анонімних алкоголіків відбудеться в Полтаві 16 квітня у Будинку профспілок (вул. Жовтнева, 37), відкриття - об 11:00. На цьому "форумі тверезості" лунатимуть думки та розповіді про реальні історії людей, які побороли у собі пристрасть до алкоголізму.

Конференція відкрита, будь-який полтавець може взяти участь у цьому заході. Адже головна мета конференції - донесення ідей групи анонімних алкоголіків до людей, які все ще страждають від алкоголізму.

 

Артур ЗАПЕКА

конференція, алкоголізм

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.