ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:09 24.04


На Полтавщині затримали високопосадовця фіскальної служби

Чиновник фіскальної служби у Полтавській області нібито вимагав гроші за непритягнення до адміністративної відповідальності - за продаж алкоголю неповнолітній особі.

У Полтавській області під час одержання хабара затримали заступника начальника управління головного управління фіскальної служби. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України. 

Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки в Полтавській області та Департаментом внутрішньої безпеки ДФС України затримано заступника начальника управління – начальника одного з відділів Головного управління ДФС у Полтавській області за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України

 - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що посадовець вимагав від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду в сумі 7 тис. грн за непритягнення до адміністративної відповідальності за продаж неповнолітній особі алкогольного напою та здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями без відповідної ліцензії.

Посадовця затримали при одержанні частини хабаря (одна тисяча грн). Наразі тривають слідчі (розшукові) дії, направлені за інформацією tyzhden.ua на всебічне дослідження обставин кримінального провадження.

хабар, слідство, ДФС

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.