ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:10 02.05


П'яний водій спричинив ДТП у Полтаві

Вчора у Полтаві "Сітроен" під керуванням 35-річного нетверезого чоловіка виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Тойота". Загиблих немає.

Першого травня, близько 20:00, по вулиці Мате Залки у Полтаві, "Сітроен" під керуванням 35-річного місцевого мешканця виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Тойота". Про це нам повідомили в прес-службі ГУНП у Полтавській області.

Учасники ДТП не постраждали. Встановлено, що водій автомобіля "Сітроен" перебував у стані алкогольного сп’яніння. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило пошкодження транспортних засобів (стаття 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення), а також за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння (частина 1 статті 130 КУпАП) на водія склали адміністративний протокол.

Покарання передбачає штраф у розмірі 3 400 гривень, або ж позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

ДТП, пригода

За темою:

  • Біля Кобеляк сталася розгерметизація газопроводу
  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.