ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:52 07.05


У Полтаві відбувся марш духових оркестрів. ФОТО

Сьогодні в Полтаві, на Театральній площі відбулося обласне свято духовної музики та марш-парад духовних оркестрів з нагоди 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко Фото Віталія Скворцова та Влади Костенко

Марш розпочав духовний оркестр 179-го навчального центру військ зв'язку під керівництвом старшого лейтенанта Дмитра Бондаренка. Також на святі музики була задіяна велика кількість музично-духових колективів нашої області: народний духовий оркестр Новоаврамівського СБК Хорольського району, філія Зіньківської музичної школи, народний аматорський духовий оркестр Гадяцького РБК, колектив Чорнухінського районного центру культури і дозвілля, духовий оркестр "Медікус" кременчуцького медичного коледжу, дівочий оркестр "Роксолана" та багато інших.

Незважаючи на дощ, насолодитися духовою музикою прийшла чимала кількість полтавців та гостей нашого міста.

Після невеличкої перерви свою музичну програму продовжив духовий оркестр "Полтава" та кременчуцький дівочий колектив "Роксолана", які по черзі виконували цікаві музичні композиції. Також соліст духового оркестру "Полтава" Віктор Щербаков виконав декілька пісень, а Валерій Ширшов подарував присутнім сольне виконання мелодії на сопілці.

Творчі колективи були нагородженні дипломами за високу майстерність виконання першого та другого ступенів. А Гран-прі дісталося Кременчуцькому дівочому колективу духовного оркестру педагогічного коледжу ім. Макаренка "Роксолана" під керівництвом В.Ф. Квітки.

музика, культура, мистецтво, концерт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.