ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:20 08.05


У Полтаві - чергове жахливе ДТП. Загинула дитина

Жахлива автомобільна аварія сталася сьогодні, 8 травня, в Полтаві на перехресті вулиць Шолом-Алейхема та Панянки. П'ятирічна дівчинка померла по дорозі в лікарню, п'ятеро людей травмовано.

За попередньою інформацією, яку розповсюдив відділ комунікацій ГУНП у Полтавській області, зіткнулися два легкових автомобіля: "Опель" під керуванням 44-річного жителя села Розсошенці, і "Фольксваген Пассат" - під керуванням 47-річного полтавця.
Внаслідок ДТП п'ятирічна дівчинка отримала важкі травми і померла по дорозі в лікарню в автомобілі швидкої допомоги. Ще п'ятеро дорослих осіб травмовано.

Правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розпочато досудове слідство.

ДТП, смерть, трагедія, поліція

За темою:

  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У Полтаві легковик збив пішохода
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.