ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:15 12.05


Назарій Ковальчук виграв музичний конкурс у Дрогобичі

Юний акордеоніст Назарій Ковальчук, який навчається у Миргородській дитячій музичній школі, продовжує збирати престижні нагороди. Цього разу Назарій переміг на конкурсі у Дрогобичі.

У Дрогобичі на базі державного педагогічного університету імені Івана Франка відбувся ІХ Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів "Perpetuum мobilе". Конкурс об’єднав виконавців із України, Білорусі, Литви, Казахстану, Сербії, Боснії і Герцеговини. До складу журі ввійшли провідні науковці, музиканти та виконавці. З України – це доктори мистецтвознавства Микола Давидов та Андрій Сташевський, професори Віктор Власов і Володимир Мурза, доценти Сергій Карась та Сергій Барвік-Карпатський, викладачі-методисти Михайло Дмитришин, Юрій Чумак, Віктор Чумак, Сергій Максимов; із Білорусі – професор Микола Сєврюков, виконавці-педагоги Трофім Антіпов і Роман Кудін; із Литви – доктор наук Гінтарас Бальчунас та вчитель-методист Маріте Маркєвічєне; з Казахстану – доцент Зауре Смакова.

У віковій категорії Назарія Ковальчука змагалися юні музиканти з України, Литви, Казахстану, Білорусі. Конкурсанти виконували крупну форму, поліфонію та віртуозний твір, інформує сайт Миргородської міськради. Наш юний земляк вважає цей конкурс найскладнішим із усіх, які проводяться в Україні. А йому є з чим порівняти, адже за рік талановитий музикант побував на 15 конкурсах, де у різних номінаціях отримав 19 перемог!

Унікальність таланту Назарія полягає у тому, що у 2015 році він тільки розпочав конкурсну діяльність і уже має такі здобутки! За підсумками участі у конкурсах та отриманих перемог підліток став лідером серед інших учнів музичної школи Миргорода за весь 60-річний період її існування.

культура, мистецтво, музика, діти, Ковальчук

За темою:

  • Біг-бенд президентського оркестру зібрав у Полтаві аншлаг
  • Полтавці відзначили 120-річчя оперного маестро Бориса Гмирі
  • До Полтави в лютому завітає Національний президентський оркестр
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.