ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:14 14.05


"Ворскла" - серед топ-300 у світовому рейтингу футбольних клубів

У світовому рейтингу футбольних клубів полтавська "Ворскла" після останніх матчів додала до своєї скарбниці 268 пунктів і перемістилася (станом на 8 травня) на 255-у позицію у світі і 172-у - в Європі.

Наша "Ворскла" набрала 1505 пунктів - такі ж показники у світовому рейтингу мають клуби "Кавасакі Фронтейл" (Японія) та "Тулуза" (Франція).

На один пункт полтавців випереджають (у них - по 1506 пунктів) "Динамос" (Зімбабве) і "Мальорка" (Іспанія).
Крім того, у світовому рейтингу, в якому "обраховані" 2205 професійних клубів, "Ворскла" випереджає такі відомі команди як, наприклад, "Палермо" (Італія), "Динамо" (Мінськ, Білорусь), "Бірмінгем" (Англія), "Леванте" (Валенсія, Іспанія), "Рубін" (Казань, Росія), "Фламенго" (Ріо-де-Жанейро, Бразилія), "Удінезе", "Кальярі" (обидві - Італія), "Вальядолід" (Іспанія), "Твенте" (Енсхеде, Нідерланди) та багато інших.

В окремому рейтингу Європи "сусідами" "Ворскли" є: "Штуттгарт" (Німеччина), "Актобе" (Казахстан), "Стамбул Башакшехір" (Туреччина), "Ньюкасл Юнайтед" (Англія), "Мальорка" (Іспанія), "Тулуза" (Франція), "Берое" (Болгарія), "Осасуна" (Іспанія), "Палермо" (Італія).

Після гри 15 травня з "Олександрією", яка може стати прощальною для капітана ворсклян Арменда Даллку, біло-зелені матимуть змогу ще трохи покращити свої позиції в континентальному та світовому рейтингах футбольних клубів.

спорт, футбол, ФК Ворскла, рейтинг

За темою:

  • "Ворскла" просить міську владу віддати клубу центральний стадіон
  • Ворскляни зіграли перший матч на зборах у Закарпатті
  • Уболівальники визнали Крупського кращим футболістом "Ворскли"
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.