ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:32 17.05


У Полтаві представили соціальну картку учасника АТО

Соціальна картка передбачає, що її власнику в будь-який час буде (за потреби) надана безкоштовна правова юридична допомога, психофізична допомога та реабілітація, допомога психологів тощо.

У Полтаві презентували соціальну картку учасника АТО. Як це має допомогти тим, хто повернувся із зони антитерористичної операції, розповіла керівник підрозділу громадської спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО" "Українці-Разом" у Полтавській області Світлана Доценко, передає УНН-Центр.

Як правило, хлопці, які повертаються із зони АТО, зіштовхуються з великими проблемами і на мирній території. Вони і в зоні бойових дій наодинці з труднощами, так само і тут. Кожен учасник АТО пройшов складний шлях і ми маємо їм допомогти. Власне саме для допомоги і створено соціальну картку, яку ми сьогодні презентуємо. Ця картка передбачає, що її власнику в будь-який час буде (за потреби) надана безкоштовна правова юридична допомога, психофізична допомога та реабілітація, допомога психологів тощо. Часто учасники АТО після повернення додому постають перед багатьма проблемами не лише з погляду документації. Деякі навіть у власній сім'ї не можуть отримати належну підтримку. Тут треба комплексно дивитись на ситуацію, адже не кожна дружина розуміє, що довелося пережити її чоловікові в зоні АТО, і як це на нього вплинуло. Ми намагатимемося і в таких випадках надавати психологічну допомогу і консультації. Також власники картки мають право на безкоштовний огляд у медичних закладах, для надання якого необхідно звернутися до соціальної служби через цю картку,

- зауважила С.Доценко.

Соціальна картка учасників АТО виготовлена відповідно до сучасних вимог і має багатоступеневий рівень захисту.

Загалом по Україні вже створено більше 10 тисяч соціальних карток учасників АТО.

війна, АТО, картка, допомога

За темою:

  • Сімох військовослужбовців із Полтавщини нагородили посмертно
  • Окупанти нанесли 96 млрд гривень збитків цивільній інфраструктурі Полтавщини
  • Полтавські журналісти протидіятимуть дезінформації та російським фейкам
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.