ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:11 21.05


Іван Дорн та його банда шаленіли у Полтаві

У рамках всеукраїнського туру співак Іван Дорн та "Randorn Tour" дали концерт у Полтаві. Шоу відбулося на території клубного майданчика "Арт-Платформа 11" і викликало великий ажіотаж серед молоді.

Ажіотаж до персони співака та його виступу був просто шалений. Один із найоригінальніших артистів української сцени до Полтави привіз усю свою команду. Це і гітарист, і барабанщик, і клавішник.

Шоу провели на території клубного майданчика "Арт-Платформа 11", який зміг вмістити тисячі бажаючих послухати Дорна. Іван виконав всі свої відомі хіти та підкорив серця сотень дівчат, які буквально окупували територію навколо сцени.

Під час виступу епатажний Іван читав вірші, а також показав навички альпініста та навіть видерся на сценічну опору. Як на мене, такого драйву Полтава не бачила вже давно. Неймовірне шоу світла та звуку надовго запам’ятається тим щасливчикам, які потрапили на концерт. Сам же виконавець зі сцени зізнався, що жалкує про те, що раніше не виступав у Полтаві, адже публіка, за його словами, тут краща, ніж у столиці.

Наступним містом України, де виступить Іван Дорн, стане Чернігів.

музика, культура, мистецтво, концерт, Дорн

За темою:

  • Полтавець став фіналістом конкурсу "Поезія заради миру". ВІДЕО
  • Полтавська філармонія запрошує на "Весняний Vibe"
  • Полтавці влаштували на вокзалі патріотичний перформанс. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.