ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:43 22.05


ДТП у Полтаві: військовий КрАЗ не розминувся з ВАЗом

У результаті резонансного ДТП у Полтаві на перехресті вулиць Юрченка та Маршала Бірюзова у "дев'ятки" знесло дах - автівка стала схожа на кабріолет.

Ввечері 21 травня у Полтаві сталася автомобільна аварія, в результаті якої у автомобіля ВАЗ-21099 знесло дах. Подія сталася в районі зупинки громадського транспорту "11 школа".
За нашою інформацією, "дев'ятка" зіткнулася з великим військовим КрАЗом, та кілька разів перекинулася. У результаті ДТП до лікарні госпіталізували трьох людей.

Ще одна жінка, пасажир легковика, отримала незначні ушкодження. Після медогляду було встановлено, що вона не потребує стаціонарного лікування. Водій вантажівки КрАЗ, за інформацією відділу комунікації обласної поліції, не постраждав.

За фактом ДТП вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Обставини та причини ДТП з’ясовує слідство.


ДТП, аварія, КрАЗ

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.