ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:02 25.05


Суд над обвинуваченим в корупції екс-директором КП "Полтава-Сервіс" перенесли

На засідання у справі обвинуваченого в корупції екс-директора КП "Полтава-Сервіс" не з’явилися свідки. Через це суддя Октябрського районного суду переніс засідання на 9:30 10 червня.

25 травня суддя Октябрського районного суду Олександр Струков ухвалив перенести засідання у справі колишнього керівника КП "Полтава-Сервіс" Віктора Передерія, якого звинувачено в отриманні хабара. Підставою для оголошення перерви стала неявка двох свідків – Надточого та Крохмаль. Саме від Надточого Віктор Передерій начебто й отримав 1.8 тисячі доларів США за оформлення йому та його співмешканці Крохмаль двох договорів оренди торгових місць на території комунального ринку "Браїлки".

Нагадаємо, що на минулому засіданні Віктор Передерій назвав своє затримання "політичним замовленням". Як і на минулому засіданні, суддя Олександр Струков забороняв фотографувати обвинуваченого, вкотре не пояснивши, чому. За словами Олександра Струкова, питання йому не ставляться. Крім того, на сьогоднішньому засіданні суддя задовольнив клопотання адвоката Віктора Передерія Дмитра Донського про заборону вести аудіо- та фотофіксацію під час судового процесу.

Передерій, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.