ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:29 27.05


Полтава прийняла міжнародну лінгвістичну конференцію

Днями у Полтаві, на базі медакадемії, відбулася перша науково-практична конференція "Актуальні питання лінгвістики, професійної лінгводидактики, психології і педагогіки вищої школи".

У роботі конференції взяли участь 137 учасників, у тому числі 42 науковці з вищих навчальних закладів України, а також представники Білорусі, Росії, Польщі та США. Зарубіжні виші були представлені Інститутом слов’янської філології Католицького Люблінського університету імені Іоанна Павла II (Польща), Білоруським державним медичним університетом (Білорусь, Мінськ), Інститутом медицини, екології і фізичної культури Ульянівського державного університету (Російська Федерація, Ульянівськ).
У роботі конференції взяли участь студенти першого і другого курсів медичного факультету № 1. Уже з перших років навчання в УМСА майбутніх лікарів активно залучають до наукової роботи і академічної культури.
Роботу конференції очолили перший проректор із науково-педагогічної роботи медакадемії Віктор Бобирьов, в.о. начальника департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Галина Гажієнко і завідувачка кафедри іноземних мов із латинською мовою та медичною термінологією УМСА Олена Бєляєва.

Науково-практична конференція поєднала як вузькофахові лінгвістичні і лінгводидактичні дослідження, так і широкий спектр актуальних проблем психології та педагогіки вищої школи, медичної зокрема, вважає прес-служба ОДА. Пані Галина Гажієнко відзначила високий рівень конференції та колегіальну роботу її учасників і подякувала адміністрації полтавського вишу та оргкомітету конференції за створення сприятливих умов для роботи.


УМСА, конференція, лінгвістика, форум

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.