ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:10 23.06


Відновлений спорткомплекс ПЗМС відкриють у серпні

Як стало відомо нашим журналістам, спорткомплекс ПЗМС буде після відбудови відкрито в серпні цього року. Про це повідомив голова акціонерного товариства "Полтавський завод медичного скла" Олександр Кудацький.

Наразі відновлено дах спорткомплексу, який завалився цієї зими, а також ведуться роботи всередині будівлі. У залі спорткомплексу ПЗМС з'явиться новенький паркет. Детальніше про хід робіт нам не вдалося дізнатися, адже працівники, які проводять ремонтні роботи, не можуть розповісти всі подробиці без дозволу керівництва. А керівництво - у відпустці.
Нагадаємо, що цієї зими, на Різдво, покрівля будівлі спортивної арени не витримала товстого шару снігу і просто завалилася. Після руйнування керівництво заводу, якому належить спорткомплекс, запевнило, що власним коштом відбудує один із найкращих критих спорткомплексів міста.
Ця арена відкрила свої двері для спортсменів десять років тому. На паркеті спортивного комлексу відбувалися змагання всеукраїнського та місцевого рівня. Зокрема, свої матчі тут проводила жіноча футзальна команда ПЗМС, тут грали волейбольний клуб "Фаворит" і баскетбольна "Полтава".


Хід робіт на арені ПЗМС говорить про те, що новий сезон команди, що грають тут свої домашні матчі, розпочнуть вчасно.


За темою:

  • Футзал: стартує традиційна відкрита першість ПЗМС
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.