ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:52 24.06


У Полтаві хочуть влаштувати феєрверк до Дня молоді, незважаючи на заборону

У Полтаві, 25 червня, під час концерту до Дня молоді, який відбудеться на стадіоні "Ворскла" імені Бутовського, планується провести святковий феєрверк. Незважаючи на заборону.

Саме такий пункт у проведенні заходу передбачений проектом рішення Полтавського міськвиконкому. Відповідальними за виконання даного положення є управління у справах сім’ї, молоді та спорту, а також приватний підприємець Черніков В.Ю.

Зазначимо, що розпорядженням міського голови від 10 вересня 2014 року у Полтаві діє тимчасова заборона використання піротехнічних виробів (феєрверків, салютів):

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у державі, зважаючи на загрозу проведення терористичних актів, численні жертви серед мирного населення, військовослужбовців та силових структур, що досить часто оголошуються дні жалоби за загиблими в антитерористичній операції на Україні, виходячи з етичних норм, правил поведінки, що склалися в суспільстві на основі традиційних і духовних цінностей, уявлень про добро, честь, гідність, громадський обов’язок, совість, справедливість, з метою прояви поваги та співчуття до співвітчизників, забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, громадського порядку та попередження нещасних випадків, керуючись п.20 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні": тимчасово заборонити фізичним та юридичним особам використання піротехнічних виробів (феєрверків, салютів) у Полтаві

свято, салют, феєрверк

За темою:

  • Полтавці відзначили Міжнародний день Новруз
  • Підтримати ЗСУ: акція полтавців до Дня св. Валентина
  • У Полтаві відбувся новорічний забіг Crazy Santa Callenge-2024
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.