ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:48 26.06


Лазірки не скористалися втратами Савинців. Підсумки чергового туру футбольної першості області

25 червня відбулися матчі 10-го туру у вищій лізі чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів. Матчі принесли чимало несподіваних результатів, утім лідери залишилися незмінними.

"Колос" (Лазірки) - команда-відкриття нинішнього сезону - після десятого туру мала шанс очолити турнірну таблицю вищої ліги. Проте колектив Сергія Симоненка на своєму стадіоні не зміг обіграти "Фортуну" - 0:0. Хоча моменти для взяття воріт пирятинців у господарів поля були. Також не зміг впоратися з обороною гостей із Дейкалівки міцний "Фламінго", який давно так погано не проводив перше коло. У Горішніх Плавнях також - "нулі" на табло. І є сенс замислитися, що в клубі не так...

У Савинцях господарі втретє поспіль втрачають очки - і втретє рахунок той самий - 1:1. Цього разу "Олімпія" нічого не змогла зробити проти непоступливих багачан. А от на виїзді команда Олександра Кулика поки що має стовідсотковий очковий показник.

Команда Анатолія Гришановича не мала проблем удома проти Дмитрівки - 3:0. "Колос" після перемоги в середу у Полтаві, мабуть, витратив свій тижневий ліміт фарту. З таким же рахунком завершився цікавий та видовищний матч у Рокиті - різниця лише в тому, що перемогли там гості з Решетилівки. Два блискучі голи зі штрафних ударів провели брати Ротані - Петро та Олексій.

На третє місце після перемоги над юними ворсклянами перебралися футболісти "Оржиці". Так, тихою сапою команда з маленького чотиритисячного райцентру може і до призового місця дійти. Хоча завдання на сезон перед гравцями від президента - бути у першій п'ятирці. Що для новачка елітного дивізіону - доволі висока планка. Вирішальний гол у матчі на 67-й хвилині після феноменального сольного проходу забив лідер команди - Халілов. Ягуф обіграв трьох опонентів, які не цуралися його хапати за футболку та збивати з ніг - він встояв, увійшов у карний майданчик і ювелірно пробив у дальній кут. М'яч від стійки влетів у ворота. Господарі поля мали ще з десяток моментів, але більше цього вечора забити не змогли - 1:0.

10 тур
ФК Лубни — Колос (Дмитрівка) - 3:0 (Шпигун, Бірюк, Клименко).
Олімпія — Велика Багачка - 1:1 (Козлов-автогол — Левига).
Фламінго — Чайка - 0:0.
Рокита — Динамо - 0:3 (П. Ротань, О. Ротань, Гребинюк).
Оржиця — ДЮФШ Ворскла 1:0 (Халілов).
Колос (Лазірки) — Фортуна - 0:0.
Становище лідерів чемпіонату після десяти турів: 1. Олімпія - 24. 2. Колос Л - 23. 3. Оржиця - 18. 4. Велика Багачка - 18. 5. Динамо - 17 (після 9 ігор). 6. Рокита - 17.

спорт, футбол

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.