ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:43 02.07


У Полтаві стартувала міжнародна собача виставка

2 липня у світі відзначається міжнародний день собак. І саме сьогодні у Полтаві відбулося відкриття міжнародної виставки наших чотирилапих друзів "Ворскла-2016".

Міжнародна виставка собак, яка відкрилася у Полтаві - це непересічна подія не тільки для нашого міста. Кінологи з усієї України чекають на подію такого масштабу цілий рік. Цього разу до нас приїхали понад 500 учасників. Це більше ніж сто порід собак.
Гвідо Вандоні, один із найвідоміших експертів у світі, та дует португальських суддів приїхали оцінити учасників змагань. Також у Полтаві працюють експерти з Болгарії та України. З-за кордону приїхали і господарі собак.  Розповідає Галина Мухіна, керівник Полтавського обласного центру собаківництва:



Виставки такого рівня у Полтаві проводяться не вперше, хоча Міжнародна кінологічна федерація суворо слідкує за дотриманням необхідних норм.  Цього разу учасники також відзначають прекрасний рівень організації заходу. Що ж до собак, то для кожного господаря його улюбленець – це частина родини. Перед тим як вийти на своєрідний "подіум", собак навчають правильній стійці, правильним рухам і в жодному разі не бути агресивною – за це миттєва дискваліфікація.

Ввечері гостям нашого міста провели екскурсію містом. А вже завтра на них чекає фінальний день виставки. Початок - о 10-й ранку.

виставка, собаки, дозвілля

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.