ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:30 03.07


У Полтаві затримали двох молодиків за підозрою у грабежах

Поліцейські затримали двох 18-річних, але вже раніше судимих полтавців. Якщо їх провина буде доведена в суді, на хлопців чекає покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Один із них 30 червня на вулиці пограбував чоловіка. Чужий телефон зловмисник одразу намагався продати у ломбарді, де його і затримали правоохоронці. Встановлено, що він також причетний і до ряду крадіжок на території міста, також перевіряється хлопець на причетність до інших правопорушень. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), повідомляють у прес-службі обласного управління Нацполіції.
Інший 18-річний раніше судимий грабіжник зривав золоті ланцюжки з громадян на вулиці. Наразі встановлена причетність останнього до двох епізодів грабежів. Перший випадок стався по пров. Шухевича. Зловмисник зірвав із чоловіка золотий ланцюжок із хрестиком. Другий – по вулиці Залізній, де постраждала жінка.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального Кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб).

поліція, кримінал, грабіж

За темою:

  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У 27 громадах області працюють шерифи
  • У Кременчуці на вулиці помер 40-річний чоловік
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.