ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:14 05.07


Попри війну потяг з Полтави до Москви курсує щоденно

Поїзд із Полтави до Москви продовжує щоденно курсувати. Хоча Росія скасувала поїзди до України, "Укрзалізниця" не збирається призупиняти сполучення з країною-агресором.

У 2014 році розпочалася і продовжується й нині російська збройна агресія проти України. Незважаючи на це, з Полтави до Москви досі щоденно їздить поїзд 092-П. Працівник довідкової Південного вокзалу в Полтаві повідомила, що квиток на цей поїзд зі станції "Полтава-Південна" коштує 1700 грн (плацкарт) і 3000 грн (купе). Хоча на офіційному сайті "Укрзалізниці" в рубриці "Замовлення квитків online" вони коштують 1645.96 грн та 2931.74 грн відповідно. Припускаємо, що в довідковій могли округлити ціни.

Як повідомив співробітник прес-служби "Укрзалізниці", керівництво не збирається найближчим часом призупиняти сполучення між державами. Крім того, на сайті Верховної Ради нам не вдалося знайти відповідного законопроекту. Хоча в жовтні 2015 року колишній заступник міністра інфраструктури України Олександр Кава повідомляв кореспондентам "Вісті. Репортер", що є ймовірність зупинення й залізничного сполучення з Росією.

Нагадаємо, що з 25 жовтня 2015 року Державіаслужба України заборонила польоти в Україну російським авіакомпаніям, які потрапили до списку санкцій за виконання рейсів до Криму.

А в березні 2016 року кореспонденти видання "Русская весна" повідомляли, що нині між Україною та Росією не їздять прямі потяги, сформовані дочірньою компанією "Російської залізниці" "ФПК". Через зниження пасажиропотоку після подій весни 2014 року (початок АТО на сході України) Росія поки що не планує призначати поїзди до нашої держави.

транспорт, поїзд, Росія, Москва

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.