ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:11 09.07


Донька екс-футболіста "Ворскли" стала зірковою моделлю

Донька колишнього форварда полтавської "Ворскли" Олександра Піндєєва - Настя - зіркова топ-модель та відома діджей "Belkina".

Модельна кар'єра Насті починалася двічі. Скаут помітила рудоволосу дівчинку на одеській вулиці, коли тій було всього лише 14 років. Мріючи про зоряне майбутнє дочки, мама вмовила її поїхати в Японію осягати ази модельного бізнесу, пише glamour.ru. Але для Насті ця поїздка перетворилася на тортури, і, повернувшись додому, вона кинула нестерпну професію.

Почати все заново вона вирішила тільки отримавши диплом економіста в Одеському університеті і ставши при цьому популярним діджеєм.

"Венеру Боттічеллі", як Настю між собою охрестили модельні агенти різних країн, із задоволенням бачили на подіумах Лондона, Парижа та Мілана. Дівчину все частіше стали запрошувати для зйомок глянцеві журнали. Настя навіть стала обличчям Yohji Yamamoto.

"Представляти аромат Yohji Senses для мене велика честь і особиста перемога. Я мрію попрацювати з усіма світовими фотографами, а потім відкрити своє модельне агентство", - каже Настя Піндєєва.

модель, бізнес, діджей. Настя Піндєєва

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.