ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:15 14.07


Компанія з Полтавщини увійшла до топ-10 найбільших платників податків в Україні

Державна фіскальна служба назвала 20 найбільших платників податків за сумою сплати податкових платежів до зведеного бюджету України станом на 1 квітня 2016 року.

До топ-10 найбільших платників податків в Україні - на сьомій позиції - увійшла приватна тютюнова компанія “Джей Ті Інтернешнл Україна” (Кременчук). Приріст сум сплати нею податків за перший квартал 2016 року порівняно з першим кварталом 2015-го становить 128 відсотків.

На першому місці виявилася державна компанія ПАТ “Укргазвидобування”, що збільшила сплату податків цього року майже в сім разів. За даними ДФС, приріст сум сплати податків за перший квартал 2016 року порівняно з першим кварталом 2015-го становить 685 відсотків!
На другому місці опинився НАК “Нафтогаз України”. Приріст сум сплати податків за квартал тут дорівнює 92 відсоткам. Понад 97 відсотків нафти і газу в Україні видобувається підприємствами компанії.
На третьому місці серед найбільших платників податків ДФС назвала приватну компанію “Філіп Морріс Україна”, яка займається виробництвом тютюнових виробів. Приріст сум сплати податків за перший квартал 2016 року порівняно з першим кварталом 2015-го становить 175 відсотків.
Четверте місце зі сплати податків посідає ще одна приватна тютюнова компанія – ПрАТ “А/Т Тютюнова компанія “В.А.Т.-Прилуки”. Приріст сум сплати податків за перший квартал 2016 року становить 228 відсотків.
П’ятірку найбільших платників податків за даними ДФС замикає державне підприємство “Енергоринок”, яке здійснює продаж електроенергії. Приріст сум сплати податків цим підприємством за перший квартал 2016 року порівняно з першим кварталом минулого становить 162 відсотки.
На шостому місці опинилася ПАТ “Укрнафта” Ігоря Коломойського. У цьому році, через рік після зміни керівництва, компанія збільшила виплату податків (по першому кварталу) майже в п'ять разів - на 471 відсоток.

На сьомому місці – приватна тютюнова компанія “Джей Ті Інтернешнл Україна”. Приріст сум сплати податків за перший квартал 2016 року порівняно з першим кварталом 2015-го становить 128 відсотків.
Восьме місце посіло ДП “НАЕК “Енергоатом” – державний виробник атомної енергії. ПАТ “Нафтогазвидобування”, найбільша серед приватних видобувних компаній, опинилася на дев’ятому місці. Десяте й одинадцяте місця дісталися компаніям Коломойського. Зокрема, десяте місце, за даними ДФС, посіла транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія “Укртатнафта”, яка займається переробкою нафти. А на одинадцятому місці опинився “ПриватБанк”, який показав 132-відсотковий приріст сум сплати податків за відповідний період.

податки, гроші, бюджет, ДФС

За темою:

  • "Полтававодоканал" сплачуватиме податки не в Решетилівці, а в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.