ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:56 22.07


На ремонт будинку, який загорівся через удар блискавки у Полтаві, дали мільйон

У міській раді Полтави сьогодні виділили кошти для ремонту будинку на Першотравневому проспекті, крівля якого загорілася під час грози 18 липня.

Мешканці житлового будинку, який розташований на Першотравневому проспекті, 13-а, отримають кошти з місцевого бюджету.
Будинок знаходиться на балансі ОСББ і не обслуговується ЖЕО №2, втім сьогодні депутати виділили на капітальний ремонт даху один мільйон гривень.
Нагадаємо, за результатами експертизи спеціалістів ДСНС було визначено, що пожежа у будинку сталася саме через потрапляння у дах розряду блискавки. Займання охопило близько 500 квадратних метрів даху, також вогонь повністю знищив одну з квартир на п’ятому поверсі багатоповерхівки. Тож, депутати підтримали рішення внести зміни до "Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення "Турбота" на 2016 рік, із метою виділення матеріальної допомоги в сумі 185 тисяч гривень родині, чия квартира найбільше постраждала внаслідок пожежі.

Також депутати затвердили і зміни до показників міського бюджету, згідно яких виділено близько 110 мільйонів гривень управлінню ЖКГ на ремонти житлового фонду, доріг, виконання робіт з благоустрою міста, придбання тролейбусів, спецтехніки та на інше. А саме:

 - 15,5 мільйонів гривень спрямовано на капітальний ремонт житлового фонду;

 - 1 мільйон 150 тисяч – на благоустрій міста; у тому числі на капітальний ремонт бульвару Б.Хмельницького;

 - понад 25 мільйонів виділено на виконання "Програми розвитку міського електротранспорту Полтави на період до 2017 року". Заплановано придбати 5 тролейбусів та матеріали для ремонту контактної мережі;

 - 59 мільйонів 500 тисяч гривень додатково спрямовано на капітальний ремонт доріг;

 - 4 мільйони 250 тисяч гривень виділено на придбання спецтехніки для КАТП-1628 (два трактори та три асенізаційні машини).

Влада АЛМАЗНА

гроші, допомога, міськрада, депутати, пожежа

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.