ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

07:45 23.07


Олексій Соловчук переміг у швидких шахах на турнірі "Миргород-2016"

У Миргороді триває ХV міжнародний шаховий фестиваль "Миргород-2016", у програмі якого визначаться переможці у багатьох міні-турнірах.

У двох турнірах переможці вже відомі. У першості зі швидких шахів (7 турів, 75 учасників) переміг майстер спорту з Полтави Олексій Соловчук (він же - міжнародний гросмейстер із розв'язування шахових композицій). Полтавець набрав 6,5 очок і за додатковими показниками випередив міжнародного майстра ФІДЕ Олександра Алєксікова (Харків). Вони не виграли лише в очному протистоянні, яке відбулося у п'ятому турі - нічия. Володар "бронзи" у швидких шахах також визначився за додатковими показниками - ним став полтавець Сергій Набока (майстер ФІДЕ), який випередив міжнародного майстра Валерія Курочкіна (Миргород) - вони мали по 5,5 очок.

У бліцтурнірі (11 турів, 80 учасників) переміг Кирило Малахов (Дніпро) - 9,5 очок. Полтавець Олексій Соловчук був тут другим - 9,0 очок (цікаво, що в очній зустрічі - у восьмому турі - Соловчук переміг Малахова), третє місце у бліці посів Богдан Басько (Кропивницький), він, як і Соловчук, також набрав 9,0 очок.

А тим часом у головному турнірі "Миргород-2016" із класичної гри (турнір "А"), в якому змагаються 21 учасник, уже зіграно 7 турів із 9-ти, після яких визначилося коло головних претендентів на перемогу: Олексій Соловчук (Полтава) і Олександр Алєксіков (Харків) мають по 6,5 очок, Сергій Набока (Полтава) і Валерій Курочкін (Миргород) - по 5,5.

спорт, шахи, Миргород, Соловчук

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.