ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:12 23.07


"Культурні" шахраї хочуть заробити на Сорочинському ярмарку

На офіційному сайті Сорочинського ярмарку-2016 з'явилася інформація про шахраїв, які збирають гроші начебто для проведення "фестивалю" у Сорочинцях під час традиційного свята на Полтавщині.

На сайті організаторів повідомляється: "У багатьох електронних  ЗМІ з'явилася неправдива інформація про проведення на Національному Сорочинському ярмарку міжнародного фестивалю-конкурсу нібито за нашою участю. Організатор - Європейська молодіжна ліга. Це - шахраї, які лише збирають гроші! Ми не несемо жодної відповідальності за їх діяльність! Будьте обачними, не дайте себе обдурити!".

Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації також повідомило, що "не є організатором та партнером "Международного фестиваля-конкурса искусств "НА СОРОЧИНСКОЙ ЯРМАРКЕ".

У свою чергу офіційний сайт Сорочинського ярмарку повідомив, що цього року в Сорочинцях очікується виступ українських музичних "зірок" Олі Полякової та Олега Винника. У церемонії урочистого відкриття Національного Сорочинського ярмарку 16 серпня традиційно братиме участь Національна заслужена капела бандуристів імені Майбороди.

Сорочинський ярмарок, культура, мистецтво, шахрайство

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.