ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:15 06.08


Горбанівський геріатричний пансіонат термомодернізують

5 серпня в Горбанівському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни і праці розпочали ремонтні роботи. Точніше, триває термомодернізація закладу у рамках проекту, розпочатого у 2015 році.

Наразі в Горбанівському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни і праці проводиться реконструкція другої черги закладу. Першу завершили торік.
Проект дуже важливий, бо дозволить покращити умови перебування в геріатричному будинку. Торік ми зробили утеплення, а обласна рада додатково виділила кошти на ремонт кімнат. По цій схемі працюватимемо і в цьому корпусі, щоб людям похилого віку було затишно і комфортно

— каже заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло.
Власне, проекту реконструкції геріатричного будинку в Горбанівці вже понад шість років. Проте торік обласній владі вдалося захистити проект і отримати кошти на його реалізацію з Державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість робіт — 7,3 мільйони гривень, інформує прес-служба Полтавської ОДА.
Кошти виділялися на умовах співфінансування: майже 2 мільйони — з обласного бюджету, решта — це кошти ДФРР.
На сьогодні в одному з найбільших герітаричних будинків області мешкають 270 наших літніх земляків. За словами директора Горбанівського геріатричного пансіонату Миколи Чабана, 15 відсотків  його підопічних мають вік за 90 років. Корпус, який почали ремонтувати, розрахований на 140 місць, його ремонт планують завершити до кінця жовтня цього року.

ремонт, ветерани, ОДА, ДФРР, гроші, влада

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.