ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:22 09.08


Справу проти мера Мамая щодо хабаря судді начебто закрили

Прокуратура закрила справу про спробу підкупу судді главою Полтави Олександром Мамаєм. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook адвокат Автомайдану Роман Маселко.

Він представляє інтереси судді Октябрського райсуду Полтави Лариси Гольник, яка відмовилася від хабара. Більше того, суддя задокументувала спробу підкупу і відмовилася вирішувати справу на користь Мамая.

Посередник мера зараз на лаві підсудних, а справу щодо Мамая розслідувала прокуратура Полтавської області. І саме за те, щоб покарати не тільки посередника, а й замовника, б'ється зараз суддя Гольник

- повідомляє адвокат.

Два тижні тому ми з нею і Олексієм Гриценком були у заступника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максима Грищука і переконували, що справу по Мамаю має розслідувати НАБУ. З нами начебто погодилися

- каже пан Маселко.

У реальності все виявилося інакше, справа закрита і Мамай визнаний невинним, а запис, де він домовляється з суддею, нічого не означає.

За повідомленням Автомайдану, Генеральний прокурор уже відреагував на цю інформацію і сказав, що прокурор Полтавської області Попов пішов у відпустку і вже не повернеться на посаду. У Автомайдані вимагають поновити справу і довести до покарання замовників цього злочину.

Гольник, Мамай, суд

За темою:

  • Суддя Лариса Гольник: шанси відновити справедливість примарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.