ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:36 09.08


Анастасія Антропова: "Не буває жінок некрасивих, бувають жінки нерозумні"

Полтавська красуня Анастасія Антропова ексклюзивно розповіла про секрети жіночої чарівності і своє ставлення до чоловіків.

Переможниця конкурсу "Міс Полтавщина-2016" та володарка багатьох титулів конкурсів краси Анастасія Антропова розповіла нам про себе, свої мрії, а також відкрила нам таємницю про те, чим же повинна володіти кожна жінка, щоб подобатись чоловікам. Наша журналістка мала задоволення поспілкуватися з цією чарівною та неординарною дівчиною.

Розкажи, Настю, що спонукало тебе взяти участь у конкурсі "Міс Полтавщина": власні амбіції, бажання довести, що ти – найкраща, чи, може, були більш глибокі причини?

Головний сенс моєї участі в конкурсі – це благодійний проект. Однім із критеріїв конкурсу для дівчат була саме реалізація персонального проекту благодійності. Моєю темою були діти-аутисти. Я отримую фах реабілітолога, тому для мене це близька тема, і хотілось реалізувати задум якомога серйозніше, а не просто, щоб погратися.

Що входило до цього проекту?

Проект складався з чотирьох етапів. Перший – це шоу мильних бульбашок та солодкий стіл для діточок-аутистів. Я зробила це для того, щоб вони змогли відчути, так би мовити, смак дитинства та відволіктись від своєї реабілітації. Другим етапом було створення соціального відеоролика про дітей-аутистів. Ціллю його створення було показати оточуючим, що є такі дітки, і вони не просто особливі, а по-ОСОБЛИВОМУ хороші, і навіть іноді набагато позитивніші та вихованіші, ніж інші, звичайні діти. Цей ролик став просто бумом і багато з тих, його бачив, були сильно вражені, навіть до сліз.
Третім етапом проекту був благодійний ярмарок дитячих іграшок, на якому ми збирали кошти на сухий басейн для малюків-аутистів. Їхній реабілітаційний центр давно про це мріяв, для діточок це була б дуже велика радість, але він коштує близько 9 тисяч гривень. Задоволення це все принесло багато, всі ці захоплені посмішки, нестримна дитяча радість - все неабияк надихало мене.

Виходить, ти дуже любиш дітей?

Так, я дуже люблю дітей, я давно з ними працюю, дитяча анімація – це один з моїх видів діяльності….  До речі, на сухий басейн ми так і не назбирали, тому четвертим етапом нашої благодійності, який був, можна сказати, дещо спонтанним, але дуже цікавим, став жіночий футбол…
Взагалі, я хотіла представити в конкурсі наше місто як слід, але так вийшло, що за якимись критеріями далі я не пройшла…
Отже, в конкурсі "Міс Україна" ти не прийматимеш участі?Виходить, що ні. Є певні критерії відбору, і, напевне, журі вирішило, що я підхожу не під усі ці критерії… Але це не так важливо, як те, чим я зараз займаюсь. І без участі в "Міс Україна" мені є куди рухатись далі (загадково посміхається). Роботи у мене зараз багато.

А чим саме ти зараз займаєшся, де працюєш?

О... Я працюю у Харкові в модельному агентстві, також тут, у Полтаві, СММ-менеджером у туристичному агентстві. Можливо, з часом пов’яжу своє життя з реабілітацією. Про дитячу анімацію вже згадувала. Щось, можливо, ще забула...

Тобто, категорично не можна сказати, що ти вже себе знайшла в плані професіі?

Так, я скоріше знаходжусь у пошуку, мені дуже подобається поєднувати все те, чим я зараз займаюсь, пробувати щось нове, і не просто пробувати, а занурюватись у це, пізнавати все нове.

Виходить, працюєш ти в різних містах. В якому ж тоді ти плануєш жити?

Зараз я живу у Полтаві, але планую переїжджати до Києва.

Як же так - міс Полтавщина, а житимеш у Києві?

Просто так часто буває, що люди, які у Полтаві вже досягли всіх можливих для себе вершин, переїжджають до Києва, щоб там іти далі, рухатись і розвиватись. І прославляти там наше місто. Це нормально.

Там, же, у Києві, і навчатимешся?

Так, я планую вступати до університету на магістратуру.

А що у тебе з вільним часом? Він у тебе взагалі є, як ти його використовуєш?

Вільний час для мене – це весь той час, який я можу провести з користю для себе, для свого розвитку. Це не лише все те, чим я займаюсь взагалі (навчання, робота), це також і дуже інтенсивні заняття спортом. Щодня я працюю над своєю фізичною формою, займаюсь у спортзалі. Це необхідно, щоб залишатися на рівні.

А якими видами спорту ти займаєшся?

Я кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики, займалась цим з чотирьох років. Зараз же займаюсь чирлідінгом, тут теж досягла певного рівня і на цьому зупинятись не збираюсь. Нещодавно також відкрила для себе горні лижи, працюю також і в цьому напрямку.

Виходить, ти дуже зайнята людина. Що ж для тебе важливіше: особисте життя чи кар’єра?

Для мене ці речі рівнозначні. Мій наречений мене завжди підтримує, у всіх сферах життя, і він теж постійно розвивається, рухається вперед. Я в свою чергу теж рухаюсь уперед, бо не хочу від нього відставати. Тобто, для мене особисте життя і кар’єра – це одне ціле, баланс має бути і там, і там, постійний рух має бути і там, і там...

Мені здається, що з часом я буду дуже активною матусею, адже я просто не всиджу на одному місці.

О, так ти вже задумуєшся про дітей?

Звичайно, мені ж вже 22 роки, і десь через пару проків я планую цю думку реалізувати.

Настю, як переможниця багатьох конкурсів ти напевне є тією людиною, яка добре вміє боротися зі своїми недоліками. Які ж у тебе є недоліки, і як, власне, ти їх долаєш?

Я вважаю, що недоліки треба не приховувати, а вміло їх підкреслювати, якщо вони стосуються зовнішності. Наприклад, є у тебе величенька родинка на обличчі, і здавалося б, треба її ліквідувати, а ти, навпаки, підмальовуєш її, підкреслюєш, пишаєшся нею. Це – твоя родзинка!

А як щодо недоліків у характері?

Я дуже відверта і занадто довірлива людина. Кажу те, що бачу, що відчуваю. Навіть якщо людина може сприйняти якусь фразу "в штики", я все одно скажу як є, може, через якийсь час вона подумає, і все правильно зрозуміє. Це моя "фішка" - я кажу правду! А навіщо брехати, якщо правда колись все одно випливе?

Як одна з найвідоміших полтавських красунь, ти напевне розумієшся на тому, як подобатись оточуючим, у тому числі й чоловікам. Скоріш за все, ти знаєш якісь секрети про те, чим має володіти кожна жінка, щоб бути для чоловіка привабливою, чарівною?

Щоб бути привабливою, треба бути різною… Сьогодні ти – ласкава кішечка, завтра – амазонка. Чоловікам подобається, коли в дівчині поєднується кілька різних характерів, різні риси, і він ніколи не знає, якою, власне, ти будеш завтра. Чи, може, ти будеш ласкавою наївною дівчинкою, чи, може, випустиш кігтики, та покажеш, що об них можна і поранитись! Ще обов’язково треба розвиватись, постійно читати книжки, знайти якесь хобі. Щоб бути цікавою чоловікові, треба бути не просто красунею, а і постійно чимось займатися, мати свої інтереси, цікаві для тебе самої заняття, показувати, що і як особистість – ти також дечого варта!
Тобто - вдосконалюватись, і ще раз вдосконалюватись.

Але зовнішність теж важлива?

Працювати над собою треба з усіх сторін, в тому числі, звісно, і в плані зовнішності. Треба слідкувати за собою - і за обличчям, і за фізичною формою. Не буває жінок некрасивих, бувають жінки нерозумні.

Тобто, твоє побажання до всіх полтавок – це бути, в першу чергу, саме розумними?

Так, треба вміти робити саму себе. Справа не в тому, щоб вдягти дорогий одяг чи нафарбуватися дорогою косметикою, справа в тому, щоб робити це все з розумом, зі смаком, з почуттям міри. Треба слідкувати за собою - і зовнішньо, і внутрішньо. Треба постійно переборювати себе, нагадувати собі, для чого ти це робиш.
Отже, бути чарівною – це щоденна робота над собою!

Антропова, конкурс, краса

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.