ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:00 11.08


Пограти в теніс у Полтаві: де, як, за скільки

Час від часу полтавці замислюються про власний активний відпочинок у місті. Так, щоб із користю - і щоби було до вподоби. Журналісти Poltava365.com пропонують вам пограти у великий теніс.

Існує стереотип, що теніс - це дороге задоволення. Виявляється - зовсім ні, візит у звичайний боулінг-клуб обійдеться вам набагато дорожче. Ми об'їхали всі місця у Полтаві, де можна пограти у теніс і протестували їх. А вибір - за вами...

Парк "Перемога"

Парк "Перемога" знаходиться відносно поруч із центром міста. Дістатися туди не складно. Враховуючи, що найліпший час для гри, за нашими міркуваннями, це ранок – є дуже демократична цінова пропозиція. Якщо ви не маєте ракеток і відповідного спорядження - вам їх нададуть. Дві години ранкової гри кожному обійдуться лише в 35 гривень. Оскільки кортів тут усього два, рекомендуємо попередньо забронювати місце і час.
Телефон: 050-635-90-40.
Оцінка Poltava365 - 6,5 (із 10-ти балів).

Тенісний клуб "Скітенс"

Це вже все по-дорослому.  Корти гарно доглянуті, є абсолютно всі умови для тренувань і відпочинку. Є криті всепогодні корти, сучасні роздягальні, душ, невеличкий бар. Знову ж таки рекомендуємо приходити грати вранці. Корти працюють з 6:00 до 23:00 (є освітлення). Цей варіант напевно найдорожчий із усіх (до ста гривень за годину), але і, безсумнівно - найкращий.
Телефон: 050-907-42-52
Оцінка Poltava365 - 9,0.


Готель "Турист"

Корти поблизу готелю "Турист" добре відомі у Полтаві. Скоріш за все тому, що знаходяться у гарному місці і працюють давно. Добратися на Поділ навіть громадським транспортом нескладно. Саме тут проводяться змагання обласного рівня, дитячі турніри. Великий мінус кортів - відсутність якісного покриття. Грунт добре відтрамбований лише на 2-3 кортах. Всі інші мають дефекти.
Телефон: 066-663-03-63.
Оцінка Poltava365 - 6.


***
І наостанок хочеться показати вам фото з колишніх кортів, що знаходилися у Павленківському парку. Там займалося чимало полтавців, і свого часу ці корти були дуже популярними. Чудове місце розташування. Ще кілька років тому тут грали тенісисти всіх вікових груп. Було два корти. Після того, як орендар пішов звідти - корти у занепаді. Все поросло бур'янами...



дозвілля, спорт, теніс

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.