ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:17 13.08


На Леваді сталися дві ДТП за десять хвилин

12 серпня у Полтаві, на проспекті Миру, протягом десяти хвилин сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, повідомили у прес-службі управління патрульної поліції Полтави. Обійшлося без жертв.

Спочатку на Леваді три автомобілі зіткнулися перед пішохідним переходом. 56-річний водій автомобіля "Daewoo Lanos", який рухався по проспекту Миру в напрямку бульвару Богдана Хмельницького, зіткнувся з автомобілем "Skoda Fabia" під керуванням 34-річного полтавця, що зупинився попереду. Останній у свою чергу зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Golf". Унаслідок ДТП 28-річна пасажирка автомобіля "Skoda Fabia" отримала тілесні ушкодження. Потерпілу доставили до лікарні.
А невдовзі на цьому ж пішохідному переході сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією, 41-річний водій "ВАЗ-2108" зіткнувся з автомобілем "VOLKSWAGEN Caddy" під керуванням 42-річного водія. Транспортні засоби рухалися у попутному напрямку по проспекту Миру в напрямку проспекту Вавілова.
Під час спілкування з водієм "ВАЗ-2108" поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 2,41 проміле алкоголю в крові полтавця. До того ж, чоловік керував транспортним засобом без будь-яких документів.
Інспектори склали два адміністративні протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння). Патрульні також винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).

ДТП, аварія, поліція, алкоголь

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.