ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:41 13.08


Заарештовано керівників полтавської філії державного банку

Співробітники ГПУ та СБУ вчора затримали керуючого та юриста філії ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" у Полтаві після отримання ними хабара в розмірі 1,5 мільйона гривень. Попереду - суд.

ГПУ та СБУ затримали керуючого й юриста філії ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" в Полтаві після отримання хабара. Вони вимагали і отримали гроші від продажу бавовно-прядильної фабрики. Затримали банківських клерків у центрі столиці, біля нотаріальної контори, де вони займалися оформленням документів. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
Слідством встановлено, що зазначені посадові особи, зловживаючи своїм службовим становищем і діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, вимагали та отримали 1,5 млн гривень від керівника одного з суб'єктів господарювання з продажу виробничих потужностей бавовно-прядильної фабрики, яка знаходиться в заставі у ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України"
- йдеться в офіційному повідомленні.

Дії затриманих кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 КК України, їм загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

хабар, Генпрокуратура, СБУ, суд, Укрексімбанк

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.