ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

02:13 14.08


"Vodafone" відкрив у Полтаві свій фірмовий магазин

13 серпня знаменитий бренд "Vodafone" відчинив свої двері полтавцям - новий фірмовий магазин лідера телекомунікаційної галузі знаходиться за адресою: вулиця Європейська, 21.

Не стала на заваді презентації магазину "Vodafone" похмура дощова погода. Новий магазин у Полтаві відкрили святково - з музикою, конкурсами та призами. Було більше сотні людей, багато хто прийшов із дітьми. Подарунків та сюрпризів вистачило на всіх.

Як відомо, "Vodafone" – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Компанія працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами в 57 країнах і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 17 ринках.
"Vodafone" надає послуги більш ніж 500 мільйонам абонентів мобільного зв'язку. Бренд "Vodafone" оцінюється в 27 мільярдів фунтів стерлінгів. Це найдорожчий бренд у Великій Британії (згідно з рейтингом "Brand Finance").
Абсолютно для усіх магазинів "Vodafone" по всьому світові існує єдина бізнес-стратегія: клієнт повинен бути задоволеним.

Доволі символічно, що новий магазин у Полтаві відкрили на вулиці Європейській, 21. Сервіс у полтавському магазині такий же, як і в інших у будь-якій точці світі - Лондоні, Берлині чи Парижі.

"Vodafone" приніс в Україну європейські стандарти обслуговування та прозорі тарифи. Головний принцип роботи тут – бути ближче до клієнта. Це відображається навіть в одязі консультантів у стилі смарт-кежуал. У магазині існує вільний доступ до інформації, експерти із задоволенням готові відповісти на всі питання. Для малечі передбачена комфортна дитяча зона.
Величезна увага приділена персоналу, адже його відбирали на конкурсній основі - кожен із співробітників відповідає міжнародним стандартам обслуговування "Vodafone".

 - Головним правилом нашого магазину є швидкість, простота і довіра, – зазначила Таміла Кацюба, керівник магазину "Vodafone" в Полтаві. – Для того, щоб стати експертом магазину "Vodafone" потрібно бути відкритим до всього нового. Я впевнена, що наші клієнти неодмінно відчують те, що наші консультанти завжди готові допомогти так само професійно, як і в будь-якому магазині "Vodafone" по всьому світові.

Наразі магазини "Vodafone" працюють у Києві, Черкасах, Ужгороді, Дніпрі, Одесі, Кременчуці, Чернівцях, Чернігові. Загалом до кінця року в Україні заплановано відкриття ще трьох десятків фірмових магазинів компанії.

 - Я дуже сподіваюся, що наші клієнти будуть задоволені і самим магазином, і рівнем сервісу у ньому
- сказав заступник генерального директора "Vodafone Украина" Сергій Самокрик.

телекомунікації, інтернет, магазин, бренд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.