ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:31 21.08


Лише від оренди приміщень в екс-кінотеатрі Котляревського Полтава щомісяця отримує 270 тисяч

Управління майном комунальної власності міста оприлюднило інформацію про перелік об’єктів, що передані в оренду в обласному центрі. Таких у Полтаві виявилося 536.

Найбільше в місцевий бюджет за оренду сплачує ТОВ "Старнайт", яке розміщує в колишньому приміщенні кінотеатру імені Котляревського власні розважальні заклади. Мова йде про концерт-хол "Версаль", кафе-бар "Граммофон", літній майданчик. Загальна сума щомісячних відрахувань за це складає близько 270 тисяч гривень.
На другому місце йде відділення "Укртелекому", за адресою Івана Мазепи, 12/8 (напроти зупинки "Алмазна"). "Телефоністи" відраховують у місцевий бюджет по 100 тисяч гривень щомісяця.
А замикають трійку найбільших орендарів банкіри. По вулиці Небесної Сотні, 1/23 відділення "Ощадбанку" кожного місяця сплачує по 92,5 тисячі гривень.

Аналіз ціни за квадратний метр показує, що саме банкіри та "Укртелеком" платять найбільше і найдорожче. Та є у місті "щасливчики" - ті, хто практично за безцінь користується комунальними приміщеннями. Наприклад, приватний мовний центр "Лінгвістикум" платить лише 185 гривень за оренду майже 100 квадратних метрів.
А на вулиці Олеся Гончара, 27-а (1-а міська лікарня) взагалі - самі парадокси. "Полтава-Банк" за скромні 7 квадратних метрів сплачує майже таку ж суму (810 грн) як і підприємці, що надають ритуальні послуги. От тільки у останніх площа - 54 кв.м.

гроші, оренда, комунальне майно

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.