ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:15 25.08


Тендер на ремонт дороги на Полтавщині виграли донецькі

Уперше після Майдану маріупольський "Альтком" виграв тендер – і має 84 мільйони на полтавську трасу. До кінця року відремонтують вісім ділянок дороги загальною довжиною 15,5 км - майже по 6 мільйонів за кілометр.

Служба автомобільних доріг у Полтавській області Держагентства автомобільних доріг України 26 липня за результатами тендеру замовила ТОВ "Шляхове будівництво "Альтком" поточний середній ремонт автодороги державного значення Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин на суму 83,87 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".
До кінця року відремонтують вісім ділянок траси загальною довжиною 15,5 км. Відтак ремонт коштує в середньому 5,72 млн грн за кілометр.
Виконають ремонт проїжджої частини, з’їздів,  автопавільйонів, дощової каналізації та шляхопроводу.

Маріупольська фірма "Шляхове будівництво "Альтком" належить голландській компанії "Альтком Б.В." і ТОВ "Фінансово-промислова група "Альтком". Останнє зареєстровано в окупованому Донецьку на Олександра Тісленка і Сергія Павлічєва.
Основні тендерні перемоги групи "Альтком" припали на період, коли куратором підготовки до футбольного Євро-2012 був віце-прем’єр Борис Колесніков.
Усього в 2008-2013 роках фірма-переможець виграла торгів на 9,84 млрд грн. Нинішній підряд – перший отриманий нею після Євромайдану.

У першому етапі двоступеневих торгів також брали участь ТОВ "Променергобуд Україна", ПП "Харківспецбудмеханізація-7", ПП "Будгарант-7", ТОВ "Данко", ТОВ "Будівельна компанія "Дорлідер", ТОВ "Ростдорстрой", ТОВ "Лубенське шляхово-будівельне управління № 9" і ТОВ "Альтіс-Спецбуд".
Разом із переможцем у другий етап пройшли "Данко" макіївців Дениса і Валентини Чумаків, «БК "Дорлідер" одесита Хачика Амірханяна (попередній власник – громадянин Росії Вагінак Аветісян) і "Ростдорстрой" із групи "Рост" Олександра Жукова - батька дружини Романа Абрамовича.
Решту заявок відхилили через претензії до документів.
Цікаво, що "Альтіс-Спецбуд" із групи Олександра Глімбовського, тестя голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, подав скаргу в АМКУ, але потім її відкликав.

тендер, дороги

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.