ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:37 27.08


Районна рада не дозволила сім'ї Мамая отримати землю

На черговому пленарному засідання сесії Київської районної у місті Полтава ради одним із пунктів порядку денного було питання про надання доньці міського голови Наталії Мамай-Кириченко дозволу на розробку проекту землеустрою земельної ділянки у Полтаві.

Її площа - близько 8,5 соток. Планувалося подальше об'єднання з сусідньою земельною ділянкою площа якої становить близько 30 соток, що вже знаходиться у власності членів родини мера. У разі прийняття рішення маєток Мамаїв складав би більше 38 соток.
Під час голосування виникла дискусія і голоси депутатів розділилися. У результаті "проти" проекту рішення проголосували п'ять членів фракції ВО "Свобода" та один позафракційний депутат. Решта депутатів голосували "за" або утримувалися. Питанню не вистачило підтримки депутатів, аби розпочати виготовлення документації для подальшої приватизації земельної ділянки.
У той же час у Київському районні міста Полтава заяви на отримання земельних ділянок подали понад 600 учасників бойових дій на сході України і сімей загиблих бійців, які мають першочергове право отримання землі.
Цікаво, що в 2016 році районні депутати-свободівці неодноразово надсилали звернення до міського голови Олександра Мамая та міської ради з пропозицією виділити земельний масив спеціально для потреб учасників російсько-української війни та членів їхніх сімей, але досі ніяких рішень із цього приводу міськрада, у компетенції якої знаходиться це питання, не приймала.

політика, земля, Мамай, сесія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.