ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:28 27.08


"Ворскла" виграла історичний матч у Києві. ВІДЕО

Вперше за двадцять років виступів у вищому ешелоні вітчизняного футболу полтавська "Ворскла" переграла в гостях столичне "Динамо". Завдяки дублю Юрія Коломойця біло-зелені тріумфували - 2:0.

Сьогодні у Києві полтавська "Ворскла" піднесла справжню сенсацію, перервавши власну шестиматчеву серію без перемог в усіх турнірах.

Незважаючи на відсутність Голодюка, Сімініна, Сапая та Хльобаса, гості провели найкращий у цьому сезоні поєдинок. Перші троє, на жаль, ще не відновилися після травм, а Дмитро Хльобас не мав права грати проти клубу, якому належить - за умовами орендної угоди.

Справжньою сенсацією став вихід на поле в основному складі ворсклян Дмитра Кравченка (вперше - і в такій грі!). 21-річний хавбек відіграв півтора тайми і діяв дуже якісно та корисно. У складі киян зі старту вийшов Артем Громов, проте він розчинився на футбольному полі. Та й взагалі - динамівці розчарували відсутністю змістовної гри, що особливо непокоїть уболівальників напередодні старту команди Реброва в груповому турнірі Ліги чемпіонів...

Динамо — Ворскла - 0:2

Голи: Коломоєць 15, 69.
Динамо: Шовковський — Сілва, Антунеш, Морозюк, Ярмоленко, Мораеш, Корзун (Федорчук 73), Гармаш, Віда, Буяльський (Гладкий 65), Громов (Гусєв 58).
Ворскла: Непогодов — Пердута (Турсунов 72), Дитятьєв, Пилявський, Ребенок, Ткачук, Чеснаков, Бартулович, Кравченко (Скляр 67), Кобахідзе, Коломоєць (Загорулько 86).

Кияни мали безліч моментів, але всі свої шанси підопічні Сергія Реброва змарнували, а полтавці раціонально використали власні нагоди. Роль першої скрипки зіграв форвард Юрій Коломоєць, який провів матч свого життя!

Після стартових хвилин здалося, що гол у ворота Непогодова - то лише справа часу. Кияни грали швидко, розкуто та різноманітно, а гості думали суто про захист. Мораеш, Гармаш і Ярмоленко навіть мали напівмоменти, проте їхнім ударам бракувало влучності. Проте на 15-й хвилині сталося те, що так часто буває у футболі. Дивовижна помилка Морозюка, на яку вже чекав Коломоєць, вихід віч-на-віч із Шовковським - і рахунок відкритий - 0:1.

Наступні 15 хвилин динамівці приходили до тями, але так і не прийшли - на 31-й хвилині після чудового соло Кобахідзе і ювелірної передачі на Коломойця Юрій повинен був забивати вдруге. Але прийняв найгірше з усіх можливих рішень: і не пробив по воротах, і не обіграв воротаря. А до воріт було шість метрів...

Другий тайм був за господарями - вони створили чимало моментів, але щоразу їм не щастило. То Непогодов діяв бездоганно, то Дитятьєв ставав на перешкоді на лінії воріт, коли гол, здавалося б - діло неминуче. То Громов із Гладким не могли забити з лінії воротарського майданчика. Бувають дні, коли тобі безмежно щастить - для ворсклян це був саме такий день. Будемо відвертими - команда Сачка не продемонструвала нічого надзвичайного: для перемоги вистачило непоганої власної реалізації під фартовим соусом. Помилки ж в обороні нікуди не поділися, та й грати на відбій останні 10-15 хвилин, здається, було зовсім не комільфо...

Кобахідзе - один із кращих на полі цього вечора - продовжував знущатися з киян, а Коломоєць забив-таки вдруге після пасу грузина та не зовсім вдалої обробки. Проте, краще - ворог хорошого. 0:2 - і ця команда Сачка творить історію! Браво! 


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.