ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 01.09


На Полтавщині 12 тисяч людей можуть залишитися без газопостачання

Із сьогоднішнього дня можуть припинити газопостачання споживачам двох районів. Без газу може залишитися весь Гадяцький район і 21 населений пункт Лохвицького району.

Проблему обговорювали на нараді у першого заступника голови Полтавської обдержадміністрацій Андрія Пісоцького.

30 серпня "Полтаванафтогаз" відправила лист ПАТ "Полтавагаз", в якому говорилося, що 1 вересня повністю припиниться газопостачання газорозподільних станцій (ГРС) Лохвиця, ГРС Червонозаводське, ГРС Яхники, ГРС Погарщина і ГРС Гамаліївка в зв'язку з призупиненням дії спеціальних дозволів на користування надрами .

Без газу може залишитися весь Гадяцький район і 21 населений пункт Лохвицького району, а це - понад 12 тисяч населення, промислові та сільськогосподарські підприємства, лікарні, дитсадки та школи.

Урегулювати це питання можна двома шляхами: по-перше, необхідно погасити заборгованість, по-друге, знайти іншого постачальника газу

- цитує Андрія Пісоцького прес-служба ОДА.

За його словами, ПАТ "Укрнафта" намагається отримати хоча б 20 днів відстрочки. За цей час вирішиться питання сплати боргу, а на місцях розроблять зміни потоків газопостачання для населення. Втім, є й інший спосіб - відстоювати свої права в суді.

Гадяч, газ, борг

За темою:

  • Біля Кобеляк сталася розгерметизація газопроводу
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • На Полтавщині розпочали пошуки нових покладів нафти і газу
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.